2012. november 4., vasárnap

üdvözlölap


Szerencsére a CEWE nem csak fotókönyvet és vászonfotót készít, hanem – többek között –  üdvözlőlap nyomtatását is vállalja. Mivel a fotókönyv és a vászonfotó összeállítása során egész jó barátságba kerültem a Fotóvilág rendelőszoftverrel, így már egyáltalán nem okoz gondot számomra az általam kitalált, majd a számítógépen elkészített üdvözlőlap feltöltése a rendszerbe, illetve a termékek megrendelése sem.

Egy üdvözlőlapot sokféle alkalmból lehet készíteni. Hogy mostanában mégis milyen alkalmak adódnak arra, hogy üdvözlőlapot lehessen átadni? Akik szerint jó móka a halloween, azok meglephetik a családtagokat, barátokat, ismerősöket ilyen témájú üdvözlőlappal. Ha sok kisgyerek van az ismerősök között, akkor lehet Mikulásra is ajándékozni. Már nincs két hónap sem, és itt a karácsony; ez igazán alkalmat adhat üdvözlőlap megrendelésre. De akár az új év is apropót szolgáltathat egy kis kedveskedésre. Azonban a sor még tovább is folytatható, hiszen akár születésnap, akár évforduló alkalmából is készíthető, de a húsvét is jó alkalom lehet egy üdvözlőlap átadására.

A CEWE az üdvözlőkártyákat 10 db-os csomagolásban, 10 db fehér borítékkal együtt küldi; az egyoldalas kártyák mérete: 190x102 mm, anyaga: fotópapír.

Igen, a közelgő ünnepek közül számomra az 50 nap múlva elérkező karácsony az az alkalom, amire én is örömmel adnék üdvözlőlapot a hozzám közelállóknak.

Már évek óta szeretném, ha nem az utolsó pillantban lenne beszerezve a családtagok karácsonyi ajándéka. Sajnos ezidáig nem sikerült ezt a törekvésem megvalósítani, még annak ellenére sem, hogy év közben igyekszem kitalálni, hogy decemberben ki, mit szeretne a fa alatt találni.

Ha idén sem sikerül mindenkinek beszerezni már idejében az áhított meglepetést, biztos, ami biztos, egy aprósággal mindenképp kedveskedni fogok a hozzám közelállóknak.

Tavaly is készültem egy apró kis – szerintem hasznos – meglepetéssel: könyvjelzőt kaptak a családunk tajgjai, illetve a barátaink.

Az idei karácsonyra pedig egy üdvözlőlappal szeretnék mosolyt csalni a számomra kedves emberek arcára. Hogy ez vajon sikerül-e, az majd bő másfél hónap múlva derül ki.

Nincsenek megjegyzések: