2013. január 1., kedd

2013

ez az idei első bejegyzés talán kissé szűkszavú lesz, hiszen aki jelen van itt a blogon, az tudja, hogy milyen év áll mögöttem, mi minden történt velem; ennek ellenére azért megpróbálom összefoglalni.

év elején elkezdem megismerkedni a hagyományos scrapbookkal, így egy kicsivel többet tudok már a hagymázásról, mint egy évvel ezelőtt.
március közepén új helyre, szép, nagy, dunai panorámás lakásba költöztünk. a Kislányunk már itt ünnepelhette az első születésnapját, és itt tette meg az első önálló lépéseit is, valamint itt próbálgatja formálni a szavakat is.
májusban elhatároztam, hogy megtanulok futni. a 6 héten át tartó heti 3 edzéssel megtanultam, hogy hogyan lehet lefutni 5 km-t. nyáron elkezdtem járni a Nike Futóklubba a Margitszigetre, ahová néhányszor sikerült elrángatnom Petit is. a futás iránti lelkesedésem hosszú időn át töretlen volt, de hiába vettem ősszel egy hosszú futónadrágot és egy fejpántot, a hideg idő elrettentett attól, hogy ki is próbáljam az új szerzeményeim.
CT tagságaim száma is növekedett, hiszen most már Vinnie Pearce és Bee csapatában is benne lehetek.
2012-ben 85 scrapbook oldalt készítettem, a blogon 97 bejegyzést tettem közzé.

nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek, aki erre jár.

5 megjegyzés:

Margó írta...

Erre jártam:-) Köszönöm és Neked és Kedves Családodnak is boldog és sikeres évet kívánok!! :-)

evadraga írta...

Nagyon kedves ez a kis összefoglalód. :) Továbbra is el-el fogok látogatni a blogodra és továbbra is várom a gyönyörű hagyma/digi oldalaidat! :)
Boldog Új Évet Kívánok Nektek! :)

Gólya írta...

Nekem is kedvem támadt összefoglalni az évemet :) Jó kis évetek volt, annyi szent!

Névtelen írta...

Jó volt olvasni :) szeretem az oldalaid! BUÉK!

kreatívhit írta...

Számotokra is áldott vidám esztendőt kívánok.