2013. április 26., péntek

CEWE találkozó

ha jól számolom, ez már az V. CEWE találkozó, igaz, számomra még csak a harmadik. az oldalon lévő fotó múlt hét szombaton készült. a jó hangulat minden alkalommal garantált, így ez most sem volt másképp.
igaz, sajnos most sem tudtam mindenkivel szót váltani, de így is sikerült sok emberrel beszélgetnem. igen, ebben a csapatban a közös érdeklődés a scrapbook, a beszélgetések során általában mégsem csak erről van szó.
a találkozón szerencsém volt belelapozni mások scrapbook alkotásaiba is, hagyományos albumokba, illetve fotókönyvekbe is. annyira jó kizökkenni a mindennapokból és becsöppenni úgy egy ismeretlennek tűnő társaságba, hogy az internetnek - na és a scrapbook-nak - köszönhetően egymásról már mégis sok mindent tudunk.

credits:
Anita Designs (always loved) 
Anna Aspnes (annasampler fall, foto wordmix 
Sabrina's Creations (in the making) 
Vinnie Pearce (make is meaningful)

a mostani találkozónak - egészen pontosan Ritának - köszönhetem azt, hogy ismét többet fogok scrapbookozni. hogy miért? mert akciósan megvásároltam az ACDSee-t és így cimkézve láthatom a sok készletem elemeit. az ACDSee-s elemcimkézéséről Krisssz készített egyszer egy remek cikket, ami [itt] érhető el.

talán sablonosnak tűnhetek az alábbi megjegyzésemmel, miszerint jelen esetben egy régebbi oldalam elrendezését vettem alapul, igen, saját oldalt lifteltem, ezt. ;)

Nincsenek megjegyzések: