2013. szeptember 25., szerda

mert ajándékot kapni jó!

Most nekem kedvezett a szerencse, és most én kapok ajándékot a többiektől.


Igen, a kép amit kiválaszottam a játékba, június 9-én - a férjem születésnapján - készült, amikor épp tetőzött a Duna.
Tudom, sajnos vannak, akiknek el kellett hagyniuk az árvíz miatt otthonaikat. Igaz, mi is a Duna-parton lakunk, nem messze onnan, ahol a fotó is készült, de mi szerencsére nem voltunk veszélyben. Tudom, sokak számára felháborító, hogy az árvizet fényképezi valaki, vagy az árvíz mellett "pózol", de én úgy érzem, hogy azzal, hogy nem megyek a Dunához, nem készítek fotót, még nem lesz jobb azoknak, akik komolyabban megtapasztalták, hogy magas vízállás esetén mit okoz a víz.

Krisssz a fotómból ezt a finom, de nagyon vidám, keretből "kilépős" oldalt készítette. Jaj, olyan jó ránézni, teljesen elfeledteti velem az eredeti kép hangulatát.


kacsa414 ezzel az oldallal kedveskedett nekem. Egy huncut delfin társaságába és egy kis tengeri világba csöppenhettem a vizes témájú képemmel.


Eagleszemnek köszönhetően egy fantasztikus erdei világba utazhattam el. Olyan nagyon tetszik, hogy én is végre elrepülhettem egy másik helyre. Finom színek, kellemes környezet, barátságos erdei állatok - ezt is imádom!


Gólya! Jól megmosolyogtattál, hiszen egy autóba ültettél; olyan környezetbe helyeztél, amire végképp nem számítottam.


Szrjudit egy nagyon találó Nagy Bandó András idézetet tett az oldalra.


Nzsuzsa is mesébe repít az oldalával. Szuper kis szörnyek társaságában foglalhatunk helyet a "széken". :)


Osli egy vidám, mozgalmas, karakteres színű oldallal "lepett meg". Olyan érzésem van, mintha hagyományos oldal lenne.


Secima is egy mesevilágba repített, ahol hullámok, felhők, de még repülő is várt ránk.


Ritttusnak köszönhetem, hogy végre egy pakolós oldalon láthatom a saját fotóm. Tetszik nagyon ez a vidám hangulat, na és persze a pakolás is.


Hekas a borús hangulatú fotóból egy könnyed, finom, elegáns oldalt készített. Kicsit sem érződik az a szomorúság, amit sokak számára a Duna legmagasabb vízszintje okozott. 


Ritacica3o is megmosolyogtatott, hiszen egy képkeretből kilógó láb kapott helyet az oldalon. Szerintem nagyon passzol a beállításhoz a kereten kívüliség.


Nessita is elhelyezett egy nagyon találó idézetet az oldalon. Az oldal egésze - a jobb felső sarokban lévő nyilak, az idézet is - nagyon tetszik.


Nagyon köszönöm, hogy ezekkel a hihetetlen klassz oldalakkal leptetek meg!

2 megjegyzés:

N Zsuzsa írta...

De jó így együtt látni az oldalakat!

ziti írta...

Igen, én is nagyon örülök, hogy itt egyben láthatom az összes, tőletek kapott oldalt. :)