2011. szeptember 2., péntek

szeretet(et) - I.

nézelődtem, keresgéltem, és ráakadtam Gólya blogjára, ahol egy jópofa játékfelhívásra lettem figyelmes. szeretek próbálkozni, néha kedvem van kihívások elé állítani magam, de most, ez a játék meglehetősen kifogott rajtam. bár, aggodalomra semmi okom, hiszen még csak 2 hónappal ez előtt találkoztam a scrapbook kifejezéssel, azaz meglehetősen kezdő scrapperként vagyok jelen a társadalomban.

küzdöttem, hiszen a feladat nem volt egyszerű, mivel az elkészítendő oldalt a meleg színek dominanciájával kellett elkészíteni, de a a jelenlegi, a játék elején érzett érzésemet is tükröznie kell.

ezt az oldalt sikerült összehoznom:

felhasznált elemek: Dana Zarling (cherry limeade); Dido Designs (earthsong, monster family, pieces of you, pink spring, since ages, the flower of naturalness); Gólya; Krisssz (ünnepelj velünk!); Kristin Aagard (on a sunny day); Sabee (friends forever, karácsonyi megakit)
fotó: Sziráki Lili
az eredménnyel nem vagyok teljesen elégedett. hogy összehozok-e még egy oldalt szeptember 4-éig, a játék lezárulásáig? az az elkövetkezendő napok titka marad...

frissítve!!!

Gólya javaslatára kicsit más színvilággal is - bár nem átszínezéssel - elkészítettem a fenti oldalt, így sikerült:

felhasznált elemek:
Amy Hutchinson (cottage critters)
Dido Designs (earthsong, monster family, pieces of you, pink spring, since ages,)
Dido Designs – Therese Rydström (one click)
Gólya

fotó: Sziráki Lili
így, ezzel az oldallal már elégedettebb vagyok. :)

újabb tanulságokkal gazdagodtam: azt hiszem, mostanában nagyon jóban vagyok a barnával, és nem megy nekem a túl sok szín használata...

2 megjegyzés:

Ági írta...

Zita, nekem ez is nagyon tetszik!!! A fórumon is mindig csodálom az oldalaidat :) (nessita)

Gólya írta...

Ziti, köszi, hogy játszottál nálam, nekem nagy öröm!
Megmondom, hogy nem is reméltem, hogy valaki két oldallal is játszik, de Te nagyon ügyi voltál. A második oldalad egy merő harmónia, gyönyörűséges lett!!!!
Az elsővel kapcsolatban: szerintem a színharmónia kérdéskörében keresd a nemtetszésed okát. Tudom, hogy ma már divat mindent minden színnel hordani, keverni, egymás mellett alkalmazni, de szerintem a régi jól bevált "elavult" "szabályok" nekem azért bejönnek- sok az elütő élénk szín az oldalon (rózsaszín, bordó, sárga, narancs...)Talán ezért nem vagy vele elégedett.
Ha gondolod, próbálkozz meg ezt az oldalt egyetlen meleg szín (pl.narancs, vagy egy barna) árnyalataival átszínezni, és meglátod meglesz az összhang! Az átszínezésről nemrég volt cikk az sb.hu-n és a cewe oldalán is, nem egy ördöngösség! :) Ha esetleg megcsinálod, majd kíváncsi leszek rá!!!! Nagyon köszi mégegyszer, hogy jöttél, és természetesen kétszer kerül a neved a kalapba!(ha megcsinálod az átszínezést, akkor háromszor :))))
Puszi
(ps:na egyébként, a két hónapja scrapbookozol dolgon kiakadtam, a második oldalad bármely profiénak elmenne!)