2011. szeptember 2., péntek

szeretet(et) - II.

készítettem még egy oldalt Gólya játékára.
ezzel már sokkal elégedettebb vagyok. :)

felhasznált elemek:
Dido Designs (earthsong, pieces of you)
Dido Designs – Therese Rydström (one click)
Gólya
fotó: Buknicz Tímea
ebből a játékból is sikerült tanulnom valamit: nem szabad görcsölni egy oldal összeállítása során. nehéz ezt megtenni; nekem sem megy, mert amint meglátom a feladatot, azonnal össze szeretnék rakni egy oldalt. nehéz megállni, - nem tudom, hogy sikerülni fog-e - de legközelebb, közvetlenül a feladat-kiírás után nem fogok nekiállni oldalt gyártani...

1 megjegyzés:

Gólya írta...

Ez egy álomszép oldal!!!!! Mint írtam a blogon is neked, én kiírtam ugyan szabályokat, de nem azért vannak a szabályok, hogy megszegjük őket ?;))))
SZóval, ha neked nem feküdtek a meleg színek (a barna egyébként is meleg, szóval nem hágtad át a szabályt :)))) :))))), amikre először gondoltál, akkor nyomd másmilyennel. Egy ilyen játékban nem az a lényeg sztem, hogy tüchtig betartsd az összes szabályt, hanem hogy jól érezd magad benne. Ennél az oldaladnál pedig egyértelműen látszik, hogy boldogan és felszabadultan alkottad. És telitalálatos is lett!!!!
Én egyébként sokszor vagyok úgy, hogy elkezdek egy oldalt, nem tetszik, félrerakom, aztán napok múlva megérkezik hozzá az ihlet és vagy átszabom, vagy kidobom, és kezdem elölről. Na ezek az utóbbiak szoktak jól sikerülni. Görcsöléssel az élet egyetlen területe sem elérhető...itt ebben az esetben sokszor egyértelműen kiütközik, ha valaki szenvedve rak össze egy oldalt.
Mégegyszer kösziiiiiiii hogy játszottál velem!!!!