2012. március 1., csütörtök

spotlight a scrapinsider-nél

ebben a hónapban a Scrapinsider-nél Bóbita került a spotlight-ba!!! az erre az alkalomra elkészített 5 bundle az eddigi készletekből "építkezett", azokhoz szorosan kapcsolódik. mindegyik bundle 1-1 készletet, alphát, template-csomagot, overlay-csomagot és egy kiegészítőkből álló csomagot tartalmaz. egyelőre csak a bundle-k tartalma vásárolható meg, sok dolog egyenként még nem hozzáférhető.


És itt láthatók az oldalaim

a bundle 2 csomaghoz tartozó oldalamon lévő fotó még ősszel, egy olyan hétköznap készült, amit kis családunk hármasban töltött. ekkor jártunk először a Babakutatóban, majd kávéztunk, vásároltunk, azaz jól éreztük magunkat, de emellett hasznosan is töltöttük az időt.


a bundle 3-as és 4-es csomagból készült ez az oldalam, melynek alapját az egyik, csomagban megtalálható temlate képezi. ezen az oldalamon Kislányom huncut nevetéseit örökítettem meg.

2 megjegyzés:

Ilus írta...

Gyönyörűek az oldalaid, nagyon tetszik a stílusod! Köszönöm szépen!

CBH írta...

Thank you so much for this post. I want to let you know that I posted a link to your blog in CBH Digital Scrapbooking Freebies, under the Page 9 post on Mar. 01, 2012. Thanks again.