2012. október 6., szombat

vászonképen a gyerekem

Március közepén költöztünk be a mostani lakásunkba. Az előző hely, ahol laktunk teljesen bútorozott volt és már nagyon picikének bizonyult hármunk számára; a lakás fele akkora sem volt, mint a mostani. 

A fent leírt dolgokból könnyen kitalálható, hogy a jelenlegi lakásunk – hiába lakunk itt már fél éve – még közel sincs teljesen berendezve. Az előző helyen a legnagyobb saját bútorunk a francia ágyunk volt, illetve volt még néhány kisebb bútordarab, ami a mienk volt, de az nagyon kevés ahhoz, hogy a mostani alapterületet bebútorozzuk.

Nagy vágyam, hogy a lakás, amelyben most élünk „otthon” legyen. Úgy érzem, a személyes tárgyak tudják igazán otthonná varázsolni a lakást. Mivel most még igen kevés személyes tárgyunk van, úgy döntöttem, hogy a számomra kedves scrapbook oldalaimat vászonfotón szeretném viszonlátni a lakásunk falán; így szeretném otthonosabbá tenni a mi kis életterünk. 

Először a hálószobánkban lévő komód feletti részt szeretném meghittebbé, hangulatosabbá tenni; ezt a szabad falfelületet a kis családunk fotóinak szentelném. Íme a hely, amit a képeinknek és a vászonfotónak szánok.


Még soha nem rendeltem vászonfotót, de most érzem elérkezettnek az időt arra, hogy ezen változtassak, hiszen a CEWE-nél 5 formátumból választhatom ki a számomra legmegfelelőbb méretű, művészvászonra nyomtatott és fa vakkeretre erősített vászonfotót.

Nem olyan régen készítettem el ezt az oldalam, amelyet szeretnék viszontlátni az ágyunkkal szemben.


Még vár némi feladat rám, hiszen a scrapbook oldalam négyzet alakú, a vászonkép pedig téglalap alakú lesz, így egy kicsit módosítanom kell az elrendezésen, de már így is látom magam előtt a végeredményt, amelyről természetesen – amint tudok – be fogok számolni. Jó lenne, ha minden tárgyunk, kisebb-nagyobb dolgaink a végleges helyükön lennének, és az is nagyon jó lenne, ha teljesen berendezett otthonban lakhatnánk, de mivel ez a közeljövőbne nem várható, ezért csak apró lépésekben haladunk előre; egy-egy sarok otthonosabbá tételével közeledünk a cél felé.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Gyönyörű ez az oldalad! Nagyon szép lesz a falon!!! :)